Waarover wil jij dicussiƫren? Start een nieuwe discussie.

kinderbijslag

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
oma Dien
Offline
Laatst gezien: 4 jaar 3 maanden geleden
Lid geworden op: 03/25/2016 - 11:08
kinderbijslag

Hallo iedereen, ik ben met mijn dochter samenwerkende onthaalouder. Ik ga binnenkort op pensioen en dan neemt mijn kleindochter mijn plaats in. Kleindochter is nu nog ten laste van haar ouders. Heeft zij nog recht op kinderbijslag in haar hoedanigheid als onthaalouder? Aangezien hetgeen wij ontvangen nog altijd een onkostenvergoeding is, en wij nog altijd geen deftig statuut hebben... Weet iemand hierop het antwoord? Alvast bedankt!

Moderator
afbeelding van Moderator
Offline
Laatst gezien: 4 maanden 6 dagen geleden
Lid geworden op: 02/28/2014 - 11:38
Meer info op www.onthaalouders.be

Hey Oma Dien

Als jouw kleindochter nog student is, lees dan zeker http://onthaalouders.be/artikels/als-student-werken-als-aangesloten-onth....

Om kinderbijslag te ontvangen moet je voldoen aan alle voorwaarden die je terugvindt op http://www.vlaanderen.be/nl/gezin-welzijn-en-gezondheid/kinderen/kinderb....

Hopelijk ben je hiermee geholpen

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK