Waarover wil jij dicussiƫren? Start een nieuwe discussie.

Informatie op onthaalouders.be

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Moderator
afbeelding van Moderator
Offline
Laatst gezien: 4 maanden 6 dagen geleden
Lid geworden op: 02/28/2014 - 11:38
Informatie op onthaalouders.be

Hey, we hebben op onthaalouders.be een artikel met uitleg over het kaderdecreet en de kwalificatiebewijzen geplaatst. Hopelijk geeft dit een antwoord op een deel van jullie vragen.

MegaMindyvervolgt
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 5 maanden geleden
Lid geworden op: 03/08/2014 - 23:32
Onthaalouderacademie

Hoe komt het dat de onthaalouderacademie geen kwalificatiebewijs oplevert ? Het is blijkbaar ok om onthaalouders sterker te maken door ze te laten betalen voor hun eigen vorming binnen hun eigen tijd. Terwijl het toch de maatschappij en de werkgever is die eisen dat kinderopvang ook bekwaam is om jonge kinderen te begeleiden. Als je verplicht moet bijscholen als kinderbegeleider, dan moet dit tijdens de arbeidsuren en betaald door werkgever. Onthaalouders hebben geen rechten dus mag je ze uitbuiten. Niemand doet iets voor de onthaalouders en het mag niet verbazen als er straks geen onthaalouders meer zijn. Ergens dacht ik dat de vakbond toch zou protesteren tegen deze onrechtvaardigheid. Maar het blijft inderdaad stil.

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK