Waarover wil jij dicussiƫren? Start een nieuwe discussie.

bewijs levensreddend handelen

1 bericht / 0 nieuw
moeder anja
Offline
Laatst gezien: 4 jaar 3 maanden geleden
Lid geworden op: 03/16/2016 - 08:27
bewijs levensreddend handelen

Hallo Ik werk al 16 jaar als onthaalmoeder. Mijn bewijs van levensreddend handelen vervalt dit jaar. Onze dienst regelt elk jaar een vorming daarvoor. Nu ben ik juist in ziekteverlof wegens een operatie en kan ik moeilijk gaan. krijg ik telefoon dat ik moet komen anders kunnen ze mijn vergunning af nemen. Ik had zelfs gevraagd of ik niet op de lijst van volgend jaar gezet kan worden. De vorming in mijn omgeving zijn al volzet of nog in mijn ziekteverlof. Dus langs die weg schiet ik ook niets op. Hoe zouden jullie dit oplossen en kunnen ze zomaar mijn vergunning afnemen?

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK