Waarover wil jij dicussiëren? Start een nieuwe discussie.

onkostenvergoeding 2016

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
nadine
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 5 maanden geleden
Lid geworden op: 04/22/2014 - 12:49
onkostenvergoeding 2016

weet er soms iemand hoe het zit met de onkostenvergoeding 2016?

Moderator
afbeelding van Moderator
Offline
Laatst gezien: 4 maanden 6 dagen geleden
Lid geworden op: 02/28/2014 - 11:38
Verandering indexering onkostenvergoeding

Hey Nadine

De manier waarop de onkostenvergoeding wordt geïndexeerd is veranderd. Meer op: http://www.onthaalouders.be/artikels/onkostenvergoeding-onthaalouders-2016

nadine
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 5 maanden geleden
Lid geworden op: 04/22/2014 - 12:49
zorginspectie

vorige week controle van de zorginspectie. Zeer vriendelijke dame. Aangezien er weinig kindjes waren werden er veel vragen gesteld over de werking van de kinderopvang. Heb toch de indruk dat het papierwerk ZEER belangrijk is. Zeker als je werkt als samenwerkende zoals bij ons. Zeer er mensen op dit forum die ook al inspectie hebben gehad?

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK