Waarover wil jij dicussiƫren? Start een nieuwe discussie.

Na langdurige ziekte, niet meer mogen herstarten als onthaalouder

1 bericht / 0 nieuw
anne
Offline
Laatst gezien: 4 jaar 8 maanden geleden
Lid geworden op: 03/26/2014 - 22:11
Na langdurige ziekte, niet meer mogen herstarten als onthaalouder

hoe verklaar je dat als iemand langdurig ziek geweest is, niet meer mag herstarten als onthaalouder! Deze mevrouw oefende reeds 24 jaar deze job uit. Men vraagt toch niet om ziek te zijn. Ik heb hetzelfde meegemaakt maar ik ben terug gestart als onthaalouder en heb ook 23 jaar ervaring. Zijn sommige diensten dan toch veel te streng?

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK