Waarover wil jij dicussiëren? Start een nieuwe discussie.

Bezoek zorginspectie

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Juffie12
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 2 weken geleden
Lid geworden op: 06/18/2015 - 12:57
Bezoek zorginspectie

Hallo iedereen,
ik lees al even mee op het forum en ben net als vele onder jullie onthaalouder in dienst van een kinderopvangdienst. Vorige week kregen we een brief van onze dienst waarin stond dat de zorginspectie nu begonnen is aan inspecties bij onthaalouders die in dienstverband werken. Hoewel ik het gewoon ben dat onze dienst regelmatig langskomt en komt kijken vind ik het idee van een zorginspecteur die langskomt toch wat beangstigend.
Misschien dat ik daar de enige in ben, er word ons niet echt veel meer informatie over gegeven waardoor je ook niet echt een idee hebt van wat op je afkomt.
Heeft er iemand van jullie misschien al ervaring hiermee en weet hoe dit in zijn werk gaat?
Misschien dat we onze ervaringen van deze nieuwe decreet inspectiebezoekjes met elkaar wat kunnen delen om elkaar te helpen hierbij ?

Wat denken jullie hierover ?

Mutti
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 1 week geleden
Lid geworden op: 03/14/2014 - 00:21
goed idee, juffie 12

Bij ons nog geen inspectie gehad, maar net als jij benieuwd naar hoe het zal verlopen. Naar het schijnt zullen ze ons werk met de kindjes niet verstoren, maar ik vraag me af hoe het dan zit met de inspectie van de slaapkamers. Een bezoek zal ongeveer één à anderhalf uur duren en wat als onze kindjes slapen? Ik wil niet dat mijn kindjes gestoord worden in hun slaap!

cindy
Offline
Laatst gezien: 4 jaar 12 maanden geleden
Lid geworden op: 07/09/2015 - 14:17
ik kreeg een proef inspectie

hoi, ik kreeg een aantal maanden geleden de kans via onze dienst om aan een proef inspectie deel te nemen.
ze stelde een aantal vragen, terwijl ik gewoon verder ging met mijn werk. er waren er toen een paar wakker en de andere sliepen. toen de slapertjes wakker werden vroeg ze of ze ook mee mocht om te kijken. de inspectie duurde ongeveer een uurtje en viel super goed mee.

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK