Waarover wil jij dicussiƫren? Start een nieuwe discussie.

Toekomst statuut

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
anne
Offline
Laatst gezien: 4 jaar 8 maanden geleden
Lid geworden op: 03/26/2014 - 22:11
Toekomst statuut

Gisteren kreeg ik bezoek van dienstverantwoordelijke en die wist mij te vertellen dat ze het statuut zullen in de kast steken wegens te "duur". Mijn haren gingen recht staan bij dit bericht. Wanneer gaat de regering eindelijk inzien dat onthaalouders nodig zijn. Graag reactie

Moderator
afbeelding van Moderator
Offline
Laatst gezien: 4 maanden 6 dagen geleden
Lid geworden op: 02/28/2014 - 11:38
Toekomst statuut

Hey Anne,

Grappig dat je dienstverantwoordelijke in staat is een evaluatie te maken terwijl het werknemersstatuut nog geen 5 maanden bezig is. Het proefproject zal ernstig worden geƫvalueerd. Niet alleen door de werkgevers maar ook door ons, de LBC-NVK, jouw vakbond, samen met jullie, de onthaalouders in het werknemersstatuut.

De LBC-NVK heeft er niet alleen voor gezorgd dat het proefproject werknemersstatuut er gekomen is, maar wij zullen er ook alles aan doen dat de onthaalouders hun werk kunnen doen in deftige omstandigheden. En dat is als werknemer met goede loons- en arbeidsvoorwaarden!

Een strijdbare 1 mei toegewenst!

Mutti
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 1 week geleden
Lid geworden op: 03/14/2014 - 00:21
Tof dat sommige

Tof dat sommige dienstverantwoordelijken, die zelf een volwaardig statuut hebben, het licht in de ogen van hun onthaalouders niet gunnen!

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK