Waarover wil jij dicussiƫren? Start een nieuwe discussie.

Opvanguitkering

1 bericht / 0 nieuw
bobo
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 4 maanden geleden
Lid geworden op: 02/19/2015 - 14:17
Opvanguitkering

hallo,

Onze vraag heeft betrekking tot de opvanguitkering die je kan verkrijgen als onthaalouder aangesloten aan een dienst.
Wij hebben deze vraag ook al aan onze dienst gesteld maar daar kunnen ze er blijkbaar geen definitief antwoord op geven.

Wij werken in een groepsopvang voor buitenschoolse kinderopvang en mogen volgens het decreet tot 18 kinderen opvangen door de grootte van ons lokaal en competenties. Maar op onze OPVANGUITKERING voor de Rva, is dit blijkbaar nog altijd hetzelfde als de vorige jaren. Op ons document C 220 B, bestemd voor onze vakbond, staat er nog altijd dat we gezamenlijk maar 7 Full-time kinderen hebben als onze maximum.
Moet dit aantal vermeerderd worden tot 8 door het nieuw decreet of blijft dit zoals vroeger op 7.
Wij stellen deze vraag omdat het decreet het aantal kinderen per kinderbegeleider heeft opgetrokken, in groepsopvang tot zelfs 9.

Heeft er iemand anders dit al opgemerkt, of is dit bij jullie aangepast?

grtz

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK