Waarover wil jij dicussiƫren? Start een nieuwe discussie.

Starter

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Zonnetje
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 6 maanden geleden
Lid geworden op: 01/06/2015 - 09:46
Starter

ik zit al geruime tijd te denken om te starten als onthaalouder, sommige mensen krijgen vanaf januari 2015 een proefproject werknemersstatuut, deze zou ik ook graag willen, maar nu weet ik niet of dit voor en starter ook zo gaat zijn, ik zou graag voltijds onthaalmama willen zijn en met een " vast inkomen" per maand..

Moderator
afbeelding van Moderator
Offline
Laatst gezien: 4 maanden 1 week geleden
Lid geworden op: 02/28/2014 - 11:38
Hey Zonnetje

Eerst en vooral beste wensen voor 2015! Wat het proefproject betreft, het ging over een beperkt aantal plaatsen die ondertussen na een sollicitatieprocedure zijn ingevuld. Om op een goede manier te evalueren tussen het "oude, gebrekkige statuut" en het echte werknemersstatuut is er ook voor gekozen om in de sollicitatieprocedure als voorwaarde op te nemen dat het moet gaan om onthaalouders die de job al een tijdje doen. Mensen die "nieuw" zijn in de job kunnen moeilijk vergelijken met iets wat ze niet gekend hebben.

Het proefproject loopt twee jaar. Het is de bedoeling van ons, de vakbond LBC-NVK, om ervoor te zorgen dat alle onthaalouders hun werk kunnen doen aan een deftig statuut. Maar dat zal nog wat tijd kosten.

Nathie
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 5 maanden geleden
Lid geworden op: 03/10/2014 - 15:07
Deelnemers werknemersstatuut

Yes ik ben bij de gelukkige en mag deelnemen aan het proefproject werknemersstatuut . Mijn contract gaat 16 januari van start of 1 feb was ook mogelijk . Neen de 1ste was te snel dat kregen ze bij landelijke kinderopvang niet voor elkaar. Ik ga partime contract werken aan 80%. Ik werk 4 dagen en dat was voor onze dienst enige mogelijkheid. Maar was zowiso mijn keuze ook.

Mutti
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 1 week geleden
Lid geworden op: 03/14/2014 - 00:21
proefproject

Proficiat, Nathie, vanaf nu krijg je -terecht- een echt loon! Ik ben blij voor jou! Nu nog de andere 5000 onthaalouders...

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK