Waarover wil jij dicussiƫren? Start een nieuwe discussie.

Minimum maand vergoeding

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Stefanie de wilde
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 7 maanden geleden
Lid geworden op: 11/19/2014 - 16:06
Minimum maand vergoeding

Ik zou willen starten als onthaalmoeder. Heb al een aantal gesprekken met verschillende diensten gehad nr heb groen licht gekregen. Nu hoor ik van onthaalmoeder vriendinnen heel wat verschillen over hun "minder" maanden. Ik zou graag een beetje een idee hebben hoe de vergoeding bij jullie is in een mindere maand.
Groetjes

Mutti
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 1 week geleden
Lid geworden op: 03/14/2014 - 00:21
Moeilijk te zeggen, Stefanie,

Moeilijk te zeggen, Stefanie, hoeveel je verdient als onthaalouder in mindere maanden. Je inkomen is NOOIT zeker. Kindjes kunnen ziek worden. Gezinnen kunnen verhuizen, ouders kunnen zonder werk komen te vallen,... Ouders kunnen verlof nemen,... Als je veel pech hebt, kan het wel eens gebeuren dat je maar een paar honderd euro verdient op een maand.

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK