Waarover wil jij dicussiƫren? Start een nieuwe discussie.

Rsz

1 bericht / 0 nieuw
Nathie
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 5 maanden geleden
Lid geworden op: 03/10/2014 - 15:07
Rsz

Hebben wij recht op een werkbonus ? Als ik op vacature.com brutoloon naar nettoloon bereken met part time inkomen (1248) dan staat daar 0 euro RSZ . Nu heb ik opzoekwerk gedaan en werknemers met laag inkomen hebben recht op werkbonus en betalen die RSZ niet . Op site van acv kan je dat ook berekenen wat je overhoud. En daar staat dat duidelijk bij u bedrag van RSZ - werkbonus RSZ . Alleen denk ik dat acv meer bedrijfsvoorheffing aftrekt want bij vacature houdt ik 1101 euro over en bij acv 1074 . http://www.acv-online.be/acvcsc.internet.brutnet.webui/default.aspx

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK