Waarover wil jij dicussiëren? Start een nieuwe discussie.

Mag je als werknemer onthaalouder een fulltime doen op 4 dagen ,

1 bericht / 0 nieuw
Ingrid
Offline
Laatst gezien: 1 jaar 3 maanden geleden
Lid geworden op: 03/08/2014 - 09:55
Mag je als werknemer onthaalouder een fulltime doen op 4 dagen ,

Wat het aantal dagen en kindjes betreft, daar zijn zoveel meningen over, maar eigenlijk is het simpel, je moet zorgen dat je formule klopt.100% = ((x/50 + y/20):2) x 100 . x = aantal uren ; y = aantal kindplaatsen per dag . Het gemiddelde aantal van 4 kindopvangplaatsen per dag wordt op kwartaalbasis bekeken. En de dagbasis van maximum 8 kindplaatsen mag nooit overschreden worden. Dus volgens mij, als je die x gaat veranderen in 40 en 6 kindjes elke dag van die 4 dagen gaat bijhouden , dan kom je toch ook aan die 100 %. Ofwel ga je 4 dagen van 12,5 u werken met elke dag 4 kindjes.

Maar en dat is natuurlijk essentieel: het is niet zo dat automatisch de bestaande situatie zal omgezet worden. De onthaalouder-kandidaat werknemer zal solliciteren voor een bepaalde functie die voltijds of deeltijds zal zijn. In je contract zal bepaald worden of je voltijds of deeltijds werkt en op welke dagen welke uren zullen gepresteerd worden. Het kan dat de dienst om de continuïteit te garanderen de huidige situatie verderzet, maar het kan evengoed zijn dat dat niet het geval is.

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK