Waarover wil jij dicussiëren? Start een nieuwe discussie.

Borstvoedingsverlof eindigt, pas binnen 6 weken start opvang. Wat nu?

1 bericht / 0 nieuw
sarahd
Offline
Laatst gezien: 6 jaar 5 dagen geleden
Lid geworden op: 07/03/2014 - 14:47
Borstvoedingsverlof eindigt, pas binnen 6 weken start opvang. Wat nu?

Beste,

Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Ik ben reeds enkele jaren aan het werk als onthaalouder aangesloten bij een dienst. Nu heb ik juist een jaartje zonder kindjes gezeten omwille van zwangerschap. 17 Juli eindigt mijn borstvoedingsverlof maar de dienst heeft pas kindjes voorzien vanaf 4 september... (allé, 1 kindje dus is nog gene vette :-( ). Nu zegt mijn dienstverantwoordelijke dat ik maar naar mijn huisarts moet gaan en mij tot september ziek moet laten schrijven. Ik vind dit maar een vreemde redenering... ik zie mij al aankomen bij mijn huisarts: er is wel niks maar heb briefje nodig tot september, regel jij dat even? En daarbovenop vermoed ik dat die uitkering ook héél laag gaat zijn aangezien ik al een jaar in zwangerschapsverwijdering + bevallingsverlof ben?

Is er geen mogelijkheid om die 6 weken te gaan stempelen en op die manier een uitkering te ontvangen? Volgens mijn dienstverantwoordelijke is het ziekteverlof of niets maar dat zou ik vreemd vinden...

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK