Waarover wil jij dicussiƫren? Start een nieuwe discussie.

samenwerkende onthaalouders

1 bericht / 0 nieuw
Elv
Offline
Laatst gezien: 1 jaar 5 maanden geleden
Lid geworden op: 01/15/2019 - 12:17
samenwerkende onthaalouders

Dag iedereen,

Zijn er hier samenwerkende onthaalouders die een aparte woning huren hiervoor?
Wij zijn namelijk op zoek naar tips of info over een (betaalbare!) locatie vinden voor dit doeleinde. Vorig jaar heeft onze zoektocht spijtig genoeg niets opgeleverd. Wij vermoeden dat een huurprijs met verbruik inbegrepen max 600 euro per maand mag bedragen voor er nog iets aan over te houden. Zodat we elk ons gezin nog kunnen onderhouden.

Hopend op antwoorden!
Alvast bedankt!

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK