Waarover wil jij dicussiƫren? Start een nieuwe discussie.

Hoe zit het nu met een werkloosheidsuitkering?

1 bericht / 0 nieuw
Angie
Offline
Laatst gezien: 6 jaar 5 dagen geleden
Lid geworden op: 06/30/2014 - 15:51
Hoe zit het nu met een werkloosheidsuitkering?

Kan iemand mij misschien vertellen hoe het nu werkelijk zit met ons recht op werkloosheidsuitkering.
Toen ik 4 jaar geleden besloot om onthaalouder te worden na jaren vaste loondienst en dus ook met recht op werkloosheidsuitkeringen, heeft de vakbond mij documenten laten ondertekenen om mijn recht op uitkering te behouden (met een max van 15 jaar). Maar hoe gaat dat dan in de praktijk? Stel dat ik morgen beslis om te stoppen als OO heb ik dan meteen recht op een uitkering? En hoeveel bedraagt die dan? Wordt dit berekend op mijn laatste loon voor ik OO werd of op mijn activiteit als OO. In het laatste geval wordt dit dan de effectieve of de fictieve bezetting?
Ik hoor er graag meer over.

Groetjes

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK