Waarover wil jij dicussiƫren? Start een nieuwe discussie.

Hele fijne Dag van de Onthaalouder en wij stellen speciaal vandaag onze toekomstvisie op de gezinsopvang voor

1 bericht / 0 nieuw
Moderator
afbeelding van Moderator
Offline
Laatst gezien: 4 maanden 6 dagen geleden
Lid geworden op: 02/28/2014 - 11:38
Hele fijne Dag van de Onthaalouder en wij stellen speciaal vandaag onze toekomstvisie op de gezinsopvang voor

Beste onthaalouder,
Vandaag is het de Dag van de Onthaalouder, jouw dag. Natuurlijk vergeten wij jou niet. Omdat het aantal onthaalouders jaar na jaar blijft dalen ging de overheid een toekomstvisie op de gezinsopvang uitwerken. Hebben jullie die al gezien? De LBC-NVK heeft wel een toekomstvisie. Speciaal op jullie dag presenteren wij die: https://onthaalouders.be/artikels/lbc-nvk-wenst-alle-onthaalouders-hele-...

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK