Waarover wil jij dicussiëren? Start een nieuwe discussie.

gezins opvang gaat precies achteruit

1 bericht / 0 nieuw
kelley
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 5 maanden geleden
Lid geworden op: 09/05/2016 - 22:41
gezins opvang gaat precies achteruit

Ik ben een onthaalouder van de stad antwerpen een paar jaar geweest.Op een gegeven moment hebben die hun boeken gesloten en werden we allemaal Door verschillende diensten verdeeld.Nu zeggen al die diensten tegen ons dat er geen kinderen op de wachtlijst zijn ???
Er zijn effectief veel crèches aan het bijkomen van de stad.
Ik weet niet of dit stand gaat houden zo. ...

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK