Waarover wil jij dicussiƫren? Start een nieuwe discussie.

Financieel moeilijk vol te houden

1 bericht / 0 nieuw
CVW
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 5 maanden geleden
Lid geworden op: 01/10/2017 - 11:05
Financieel moeilijk vol te houden

Ik ben nu 7jaar zelfstandig onthaalouder en vecht sinds het begin om erdoor te geraken financieel. De eerste 3jaar ging het nog, maar door de veranderingen werd het steeds moeilijker. 2016 was een ramp, bijna geen kennismakingen en geen nieuwe inschrijvingen. Ouders die nu komen kijken zijn heel erg kritisch, dat was voor de nieuwe regels niet zo, doordat er zoveel wetten zijn dat we moeten volgen en wat mag wel en niet. Ik doe het werk zeer graag, maar om zo verder te moeten ...dat haal ik niet. Het gevoel dat ze de kleintjes willen wegwerken is heel sterk, subsidie ho nee dat is enkel voor grote opvang of ikg...een lening bij de bank, oei mevr. u verdiend niet genoeg (forfait)...ik weet het even allemaal niet meer...

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK