Waarover wil jij dicussiëren? Start een nieuwe discussie.

samenwerkende onthaalouders

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
nans
Offline
Laatst gezien: 4 jaar 3 weken geleden
Lid geworden op: 06/13/2016 - 13:11
samenwerkende onthaalouders

Ik ben onthaalouder geweest maar tijdelijk gestopt wegens zwangerschap en de zorgen voor mijn palliatieve vader. Nu begint het terug te kribbelen en zou ik graag terug opstarten maar dan samen met 2 andere onthaalouders op één en de zelfde locatie. Iemand ervaring hiermee en tips?

kel
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 12 maanden geleden
Lid geworden op: 07/08/2016 - 21:41
samenwerkende onthaalouders

Hallo nans,ik wou even informeren of u ondertussen alweer gestart bent als onthaalouder in samenwerkingsverband?
Ikzelf ben nl ook geintresseerd om te starten als onthaalouder in samenwerkingsverband.

kel

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK