Waarover wil jij dicussiëren? Start een nieuwe discussie.

Nu op onthaalouders.be

Abonneren op feed Nu op onthaalouders.be
Dit is de feed van onthaalouders.be, de site voor onthaalouders door de LBC-NVK.
Bijgewerkt: 1 uur 9 min geleden

Open brief van een onthaalouder: Help - ik krijg pas pensioen na 50(!) voltijdse loopbaanjaren!? Loont hard werken echt in dit land?

ma, 02/10/2020 - 15:22

Ik word afgestraft voor het feit dat ik onvrijwillig vroegtijdig aan de slag ben moeten gaan én door het feit dat de overheid, die steeds de mond vol heeft over hoe belangrijk kinderopvang wel is, vijf jaar van mijn loopbaan niet als dusdanig waardeert.

Beke besparen? Onaanvaardbaar! Voer mee actie op 5 maart 2020.

ma, 02/10/2020 - 15:05

In de kinderopvang vertaalt het beleid van minister Beke zich vooral in besparingen. Slachtoffers zijn de kinderdagverblijven, initiatieven buitenschoolse kinderopvang, de werknemers maar ook de kinderen zelf.

Hoe werkt dit forum?

Hey, welkom op het forum. Het eerste wat je moet doen is je registreren. Zodra dat gebeurd is krijg je een email toegestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Die email bevat een activatiesleutel. Klik op die link om je account te activeren. Eenmaal dat gedaan dan kan je inloggen met je zelf gekozen wachtwoord en kan je naar hartelust beginnen gebruikmaken van het forum. Veel plezier!

Wat zijn de spelregels?

Het forum is van en voor onthaalouders. Er is dan ook geen plaats voor kwetsende, discriminerende of racistische taal. Die posts zullen verwijderd worden en deelnemers zullen indien het meer dan eens gebeurt, niet langer gebruik kunnen maken van het forum. Ben je een spammer, dan hoor je op dit forum niet thuis. Wij zullen ervoor zorgen dat je wegblijft.

Word lid van de LBC-NVK onthaalouders

Word lid van de LBC-NVK